storgatan outdoor vertical garden home greenworks

Biomedicum Karolinska, Vertikala växtväggar inomhus

Eden Hyllie, Vertikal växtvägg inomhus

Kontakta oss om ni har frågor

Ladda ner vår produktkatalog

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Skräddarsydda integrerade växtsystem

Vi på Greenworks har en vision. Det handlar om en framtid där växtlighet inte bara är ett dekorativt element, ett komplement till någonting annat. Vi tror att växter och växtsystem kommer vara en lika självklart del av fastigheten som belysning och ventilation. Byggnaden som växt. Det är att underskatta den gröna potentialen. Istället tror vi på ett nytt förhållningssätt till grönska, som en självklar, integrerad del av stadsbilden. Där varje nybyggnation och renovering tar grönska i beräkning. 

Det handlar om gestaltning, estetik, hälsa och miljö – det handlar om liv. Om att revolutionera sättet vi ser på växter.

Med expertis inom inte bara botanik och växtlighet, utan även komponenter som dagvatten, regnvatten, bevattning, ljus, luft, akustik och synergieffekter inom miljö och hälsa, är Greenworks en självklar del av den framtiden. .

I samklang med er vision så designar, tillverkar, implementerar och sköter vi om interiöra och exteriöra växtsystem.

  • Växtvägg på fasad
  • Växtvägg inomhus
  • Bjälklagsgrönska
  • Planteringskärl
  • Takterasser
  • Växtbelysning

Bättre luftkvalitet, bättre akustik och ett mjukare ljus. Växter förbättrar vår arbetsmiljö på en rad sätt. Och det är inte bara människor som mår bra av grönskande miljöer – de har även stora fördelar för artrikedomen och den biologiska mångfalden. Växtväggar och vertikala trädgårdar kombinerar naturens skönhet med hälsoeffekter utomhus som inomhus.

Vi tar vårt uppdrag på allvar, och ser det som en självklarhet att hänga med i den senaste forskningen. Vi samarbetar med institutioner som RISE och SLU för att ständigt kunna utvecklas och hitta nya sätt att förbättra vår omvärld – genom grönska.

Kontakta oss om ni har frågor

Ladda ner vår produktkatalog

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Växtväggar inomhus

Växtväggar utomhus

Växtinredning